El divendres 16 de març de 2018, el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes impartit a l’IES Biel Martí (Ferreries), ha celebrat una jornada de portes obertes dirigida a les empreses que es dediquen a la comercialització i manteniment d’equips informàtics dels diferents pobles de l’illa de Menorca i col·laboren acollint alumnes en les seves pràctiques formatives en centres de treball.

Avui, 12 de març, hem publicat al tauler d'anuncis les llistes definitives del procediment d'acreditació de les competències professionals de la convocatòria de 22 de novembre de 2017. Us deixam aquí l'enllaç a la web de l'IQPIB perquè poder-les consultar: ENLLAÇ LLISTES.

Benvolgudes famílies:

Davant la convocatòria de vaga de dia 8 de març, els informam que el centre romandrà obert i que els alumnes que assisteixin al centre seran atesos adequadament.

L'Equip Directiu.

 

 

Dilluns 5 de FEBRER a partir de les 19:30h a la SALA D'ACTES de l'IES Biel Martí, n'Eulàlia Torrà donarà una xerrada amb el títol COS, SEXUALITAT i PLAER dirigida als pares/mares/tutors de l'alumnat de 2n d'ESO. Aquesta xerrada va lligada amb els tallers que es duen a terme amb l'alumnat de 2n d'ESO dins l'horari lectiu.