Avui dilluns 27 de juliol, acabat el termini oficial de matrícula de l'ESO, hem publicat les llistes de transport escolar dels ensenyaments obligatoris per al curs 2020/21. Aquestes llistes només les podem publicar al tauler d'anuncis del centre i només hi surt l'alumnat que ha sol·licitat aquest servei.

ATURADES DE LES RUTES DE TRANSPORT ESCOLAR DEL CURS ANTERIOR

(dins la sol·licitud podeu demanar-ne de noves)

 

Vehicle: V-189

 1. Lloc de Binialàs.

 2. Lloc de Santa Creueta.

 3. Carrer Tramuntana núm.60. Es Mercadal.

 4. Avinguda Mestre Garí núm.62. Es Mercadal.

Vehicle: V-199

 1. Urbanització Port d'Addaia.

 2. Urbanització Coves Noves.

 3. Son Parc.

 4. Ses Salines.

 5. Fornells.

 6. Avinguda Mestre Garí núm.62. Es Mercadal.

Vehicle: V-200

 1. Avinguda Mestre Garí núm.62. Es Mercadal.

Vehicle: V-202

 1. Na Marcona.

 2. Binicalsitx.

 3. Cala Galdana.

SOL·LICITUD D'ÚS DEL TRANSPORT ESCOLAR: (VOS L'HEU DE DESCARREGAR, OMPLIR i ENVIAR AL CORREU DEL CENTRE: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

- Ensenyaments obligatoris (ESO i FPB). A presentar dins el període oficial de matrícula: entre dia 14/7/20 i dia 24/7/20 per a ESO. L'alumnat d'FPB entre dia 23/9/20 i dia 25/9/20.

- Ensenyament postobligatoris (Batxillerat i CFGM). A presentar a secretaria el Batxillerat: entre dia 10/9/20 i dia 21/9/20. L'alumnat del Cicle entre dia 29/9/20 i dia 9/10/20.

                                                                                                                   

LLISTES I HORARI ORDINARI TRANSPORT ESCOLAR (Aquí teniu les llistes d'alumnat amb les línies/parades i horari aproximat; qui no s'hi trobi -només alumnat estudis obligatoris-, que escrigui un correu a:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

HORARI ESPECIAL BUS DIA: 11/09/19 (OBRIU AQUEST ENLLAÇ). Recordatori: L'ALUMNAT DE 1r d'ESO només l'emprarà de tornada!!

Les llistes de transport escolar les hem publicat al tauler d'anuncis del centre i aquí mateix:

V189. TRAMUNTANA

NOTA: A l'aturada del carrer Tramuntana teníem 21 sol·licituds de les 16 places que hem pogut oferir. Han quedat fora d'aquesta parada els alumnes de 3r i 4t d'ESO (5 alumnes) que han passat a la parada de Mestre Garí.

V199. FORNELLS

V200. ES MERCADAL

V202. CALA GALDANA

NOTES IMPORTANTS:
1a. En aquestes llistes només consta l'alumnat d'ensenyaments obligatoris matrículat per al curs 2019/20 i que ha sol·licitat el servei de transport.

2a. L'alumnat d'estudis postobligatoris (Batxillerat i Cicle Formatiu) han de presentar sol·licitud de transport, si no ho van fer durant el període de matrícula, abans de dia 20 de setembre. En cas d'existir-hi vacants, la direcció del centre els ho comunicarà i els assignarà ruta.

 

Avui, 20 de setembre, acabava el termini per presentar sol·licituds per fer ús del transport escolar per part de l’alumnat d’ensenyaments no obligatoris. L'alumnat d'aquests estudis matriculat al centre que ho ha sol·licitat ascendeix a 27 alumnes.

Com a conseqüència de l'augment de matrícula a l'ESO del nostre institut (el curs passat teníem 107 usuaris d’estudis obligatoris en les tres rutes des Mercadal i enguany en tenim 125) podem adjudicar 19 places a l'alumnat dels estudis de BATXILLERAT i CICLES FORMATIUS.

D'acord amb les instruccions per al funcionament del transport escolar, l'adjudicació de vancants s'ha de fer seguint les prioritats que enumeram:

a) Tenen preferència els alumnes de 1r curs de Batxillerat o CF sobre l'alumnat de 2n curs. (+1punt)

b) Tenen preferència els alumnes que tenguin germans matriculats al centre en un nivell educatiu obligatori (ESO o FPB). (+1punt)

c) Tenen preferència els alumnes que hagin estat beneficiaris d'una beca del Ministeri d'Educació en la convocatòria immediatament anterior a la de l'inici del curs. SOBRE AQUEST PUNT, HEU DE DUR VOSALTRES, si és el cas, ALGUN DOCUMENT JUSTIFICATIU. (+1punt)

d) Tenen preferència els alumnes que tenguin el domicili més allunyat del centre on estudia. DONAREM PREFERÈNCIA A L'ALUMNAT QUE NO RESIDEIX AL MUNICIPI DES MERCADAL (Fornells, Son Parc, etc.) (+1punt)

És per això que hem aplicat els punts a, b i d i ens dona la baremació que deixam AQUÍ. Si es detecten errades ens n’hauríeu d’informar. Al document de baremació es destaca en groc l’alumnat que, de moment, no pot fer servir el transport escolar i especifica la ruta assignada a aquells alumnes que sí que han obtingut plaça provisional.

AQUESTS CANVIS S’APLIQUEN A PARTIR DE DILLUNS 23 DE SETEMBRE EN QUÈ S'INCORPORA L'ALUMNAT DE FPB I CFGM

MODIFICACIÓ de dissabte 21 de setembre. Afortunadament ens han fet veure una errada en la baremació que afectava tres alumnes però que en deixa dos d'ells, de moment, sense servei. Així queden 10 alumnes empatats a 0 punts i 2 places vacants que, no disposant d'altres criteris per baremar, queden sense emprar.

RECOMANACIÓ PER COBRIR AQUESTES DUES PLACES de la Ruta 3 (V-189) Tramuntana a la parada de Mestre Garí. Que els 10 alumnes que les haurien de compartir facin, de dos en dos, torns d'una setmana. Tenint en compte que hi ha dues parelles de bessons, proposam de distribuir l'alumnat de la manera següent:

  - Àngel i Mariona Taltavull Martí. Del 23/09 al 27/09.

  - Tomeu i Vicent Gomila Truyol. Del 30/09 al 04/10.

  - Lluís Aliaño i Marta Barber. Del 07/10 a l'11/10.

  - Francesc Coello i Xavier Martí. Del 14/10 al 18/10.

  - Íker Pons i Óscar Seguí. Del 21/10 al 25/10.

I tornada a començar.

APUNT FINAL: L'empresa adjudicatària del contracte possiblement pel mes de novembre podrà augmentar la capacitat de dos dels busos per oferir 8 places més i donar cabuda a tot l'alumnat. Quedi ben clar que aquesta ampliació, si es dona, la fa per iniciativa pròpia i fora de les seves obligacions contractuals.

CONFIRMACIÓ DE L'AUGMENT DE PLACES: (26/09 a les 19:22h). Ens confirmen que a partir de dia 28/10/19 i fins el 30/04/20 disposarem de 8 noves places a les rutes v-199 i v-200 (les que solem anomenar com a Ruta 1 i 2). Amb aquest augment de places i, si no hi ha noves sol·licituds de transport, tot l'alumnat d'estudis postobligatoris podria fer ús del servei de transport escolar.

Convocam l'alumnat usuari de la ruta V-189 (camí de Tramuntana) i les seves famílies, en especial  l'alumnat que va sol·llicitar d'agafar el bus a la parada del carrer Tramuntana, a una reunió per fer-los conèixer la proposta de distribució que hem preparat de cara a la posada en servei d'una nova parada en aquesta ruta al carrer Mestre Garí i del nou autobús que els recollirà en aquesta parada, a partir de novembre.

Data: Dimarts 30 d'octubre.

Lloc: Sala d'actes de l'institut.

Hora: 19:30h.

Aquesta ruta quedarà ordenada de la manera següent:

1. Un bus més petit farà la recollida de les tres primeres parades de la línia: Binialàs (1 alumna), Santa Creueta (1 alumna) i Carrer Tramuntana (10 alumnes -és la selecció d'aquests alumnes que genera la reunió perquè en quedin clars els criteris i s'hi puguin fer les esmenes que es considerin oportunes-).

2. Un bus amb capacitat superior a l'actual (49 places: 48 alumnes + 1 acompanyant), recollirà els 12 alumnes de les tres parades anteriors, la resta d'alumnes que empraven aquesta línia i l'alumnat dels cursos postobligatoris que havien quedat sense plaça.