CAMPIONAT BALEAR D’ATLETISME DE CLUBS

Molt bones marques menorquines al Campionat Balear

 

Per Danny Craig, Juliana Hermosa i Joan Melià.

 

El campionat de clubs es va celebrar el dissabte 28 de gener de l’any 2017 a la pista de Manacor. El Menorca Atletisme Intersport hi va participar amb 30 atletes. Per altra banda, Alaior Esport va gaudir del seu primer campionat de clubs amb 9 atletes masculins.

 

El Menorca Atletisme ha aconseguit el tercer lloc en el campionat amb 70 punts. El CA Siurell va guanyar el campionat femení. Els equips masculins Menorquins no van arribar a ser entre els tres primers. Tot i així, el Menorca Atletisme va quedar el 8è i el Lô Esport el 5è.

 

Inés Moya de Menorca Atletisme Intersport va fer el record de Menorca al 5000 metres marxa, amb un  temps de 31:41”88.

Iris Jaimez (Menorca Atletisme Intersport) va fer la seva millor marca personal als 400 metres en 1:01”67, molt aprop a les mínimes nacionals juvenils. Rafel Quintana (ADA Calvià) va fer un 3000 metres en 8:56”10 encara que no entrava dins el concurs. I el seu company Sergi Reurer amb 9:06”08. I en Sergi mateix va aconseguir el tercer lloc poc després, als 1500 metres amb 4:26”98.

Entre els tres primers també hi van quedar: Rubén Titos  (Menorca Atletisme Intersport) als 400 amb 56”48, Judit Bagur també de Menorca Atletisme Intersport al triple salt amb 9.86 metres, Mar Gener (Menorca Atletisme Intersport) botant 1.35 metres al salt d’alçada, Llúcia Allès també del Menorca Atletisme Intersport en els 800 metres amb un temps de 2:35”53 i per últim Mercè Sintes (Menorca Atletisme Intersport) en els 200 metres amb 27”76. La millor actuació va ser de Xavier Torras al 3000 metres amb un temps de 9:27”86.

 

Enhorabona a tots!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *