Repartiment de les assignatures

Aritz Garañeda i Júlia Llull

23/11/17

Les assignatures són importants als instituts, però, de veritat totes fan la mateixa falta?

Hi ha moltes assignatures importants com mates o les llengües però, també n’hi ha unes altres que, tot i que són també importants, ocupen massa temps a la setmana. La major part dels estudis importants requereixen mates o anglès. Però, per exemple, si no vols ser músic, no necessitarás música.

Aquestes assignatures no imprescindibles ocupen temps a la setmana que podrien ocupar assignatures com anglès (amb un nivell acadèmic massa baix als instituts).

Opinam que les assignatures optatives importants com alemany no haurien de decidir-se amb música i plástica, si aquestes no agraden a l’alumne en qüestió. També crec que a primer, on aquestes dues no són optatives, no deurien d’ocupar més hores a la setmana que, per exemple, educació física. Una bona distribució significa una bona educació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *