VUELING EXPULSA A DUES DONES PER PARLAR CATALÀ

Dues dones de Menorca, de 72 i 59 anys, varen se expulsades d’un vol de Vueling de Barcelona per parlar en català.

Margarita Camps Coll, resident de Ciutadella amb 72 anys i volia tornar a Menorca, el dissabte capvespre. Quan estava asseguda a l’avió una hostessa li va dir que passés el seu equipatge al compartiment superior, ja que estava asseguda a prop d’una sortida d’emergència. Margarita Camps, va dir:”no te preocupis senyora, no vull que s’arrugui, i després ho posaré”.Segons explica Margarita, l’hostessa,li va dir:”usted me podria hablar en español?”

Una passatgera de 59 anys de Barcelona resident en es Es Castell, va sortir a defensar a Margarita, dient ”en un vol de Barcelona a Menorca l’hostessa hauria de entendre el Català.

Un poc més tard una hostessa els va dir que el capità de l’avió volia xerrar amb elles fora de l’avió.

Margarita es va trobar amb 2 agents de la guàrdia civil i el pilot li va dir en un to molt cregut, que no podíem volar en aquell avió perquè havien faltat al respecte a una de les hostesses.

Les dues dones van demanar disculpes a l’hostessa però el pilot va dir que ja no valien disculpes.

Elles es varen sentir humiliades per no poder xerrar amb el seu idioma. ”no vam faltar el respecte a ningú”,comenta margarita. Van anar a la taquilla de Vueling i posaren una denuncia.

La senyora que les va atendre, es va mostrar sorpresa per aquell cas.

Les dues senyores intentaven comprar un altre bitllet per viatjar el diumenge. Però Vueling havia prohibit vendre’ls a les senyores, els va explicar que podien intentar-ho a través del telèfon.

Margarita lamenta el que ha passat. ”Mai m’hauria imaginat que ens podrien prohibir viatjar en un avió per emprar la meva llengua” ”a més en un to arrogant ” afirma.

Finalment varen tornar en el vol del diumenge.

Lily Martín – Felip Coll – Nil Marí

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *