2 ANYS DE MÚSICA I TEATRE A L’AUDITORI

Dimecres 15 de Novembre l’auditori de Ferreries va fer el seu segon aniversari,

Auditori de Ferreries. 30/11/2017

Carlos Pons, Paula Pons, Alberto Salmerón

L’auditori és un lloc molt útil per bastant de gent del poble pero en especial per tots els alumnes que volen tocar l’instrument o anar a classes de llenguatge musical, ja que abans havien de fer-les a l’institud IES Biel Marti de Ferreries i no obtenien tants de recursos, ni tenien tanta comoditat com la que tenen allà.

Els caps de setmana solen posar pel·licules i teatre per els infants, per aixó el auditori serveix per diferents coses, no només per anar a fer classes, hi ha alguns socis que també fan activitats com el casal de joves de Ferreries. L’auditori és un lloc de entreteniment i diversió.

Pel que ens han contat diferents fillets que van a l’auditori habitualment, van celebrar el 2n aniversari a l’auditori amb una actuació de la banda musical “Sarau”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *