QUINES ACTIVITATS HEM PRACTICAT A E.F.?

Fins al dia d’avui, a E.F. hem practicat tres activitats, aquestes són: la volta a Menorca i proves fisiques, el ball i el tir amb fona.

Román, Fiona, Josep

-Volta al mon i proves físiques

Els 3 grups de 2n a l’hora de E.F vam córrer en un temps determinat els màxims km possibles. Cada dia la professora d’E.F Ana Roig apuntava els km recorreguts de tota la classe en un mapa de Menorca per saber quin grup feia la volta primer.

A part de córrer també jugàvem a futbol o bàsquet on una persona de l’equip duia un rellotge que comptava els km, els multiplicaven per els participans i els afegíem al mapa. Al final el grup que va guanyar va ser 2nA.

Mentre corríem també féiem algunes proves físiques per saber com estàvem físicament. Les proves eren flexibilitat, llançament de pilota medicinal, salt de llargada i velocitat.

-Ball

Vam haver de fer grups, triar un tema, una cançó i inventar-nos un ball. Cada dia hi havia un coreògraf que era una persona del grup que havia de repassar el ball, canviar coses… L’últim dia vam haver de posar-nos el vestuari que havíem triat, maquillar-nos i ensenyar-li el ball a la professora mentre el gravava.

Fonts wiquipedia

-Tir amb fona

Va venir un senyor anomenat Lluís de l’associació de tir amb fona de Sant Lluís a ensenyar-nos com funcionaven les fones i perquè s’empraven. Vam fer alguns exercicis per precticar i ens va mostrar diferents maneres de tirar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *