NOUS ESPORTS PER A TÒQUIO 2020

El comitè olímpic ha aprovat 5 nous esports per a les pròximes olimpíades de l’any 2020.

Mikel, Dejan
Menorca

Escalada esportiva, surf, beisbol, softbol i monopatí, nous esports per a Tòquio, després de l’aprovació per part del comitè olímpic. Surf, monopatí i escalada són la gran novetat ja que mai ho havien estat. El beisbol i el softbol ja ho varen ser anys abans.

Aquest canvi convertirà els jocs olímpics de Tòquio en els més innovadors de la història. «S’obre un nou capítol en la història del jocs» va afirmar el president del comitè.

En els darrers anys, Cuba ha estat qui ha guanyat més medalles d’or, seguit d’ Estats Units quan a beisbol era joc olímpic. Cuba va arribar sempre a la final i ja ha guanyat 3 ors i 2 plates.

Pel que fa al softbol, en els darrers anys, Estats Units ha estat sempre a la final, guanyant 3 ors i 1 plata i el segueixen Japó i Austràlia.

Qui té més paperetes per guanyar surf, a la platja de Tsurigasaki és John John Florence en homes i Tyler Wright en dones.

El monopatí mai havia estat un esport olímpic i el primer guanyador podria ser Jimmy Wilkins i la primera guanyadora Alexis Sablone.

L’escalada olímpica, un esport dur, que mai havia estat olímpic , ho serà l’any 2020 i Adam Ondra podria guanyar-lo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *