CIRURGIA ESTÈTICA

Marc Pons, Laura Vidal, Judith Coll

Per fer-te una operació de cirurgia estètica, hi ha 2 factors que no t’agraden, el físic i el psíquic, també has de tenir doblers. Hem llegit que si demanam a qualsevol persona que si té alguna part del seu cos que no li agrada i si la modificaria et diu que si.

Tothom té alguna part del seu cos que no li agrada i que voldria canviar. Les persones volen ser molt exigent amb nosaltres mateixos i som inconformistes. Hi ha gent que està obsessionada amb el se físic i moltes vegades solen tenir problemes psicològics. Ells no es veuen bé i a vegades canviar tot el seu cos i també si s’operava moltes vegades, no sempre però, no el poden ni moure.

Resultat d'imatges de cirugia estetica

La gent no se n’adona, però a vegades, ens passam. Val la pena gastar-nos tants d’euros?

Pensam que la cirurgia estètica només hauria de servir per quan hi ha un problema molt gran. Per exemple: una dona es va operar per semblar-se a una famosa i va queda malament.

Nosaltres pensam que ens hauríem d’acceptar a nosaltres mateixos i així seríem més feliços.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *