ENTREVISTA A NA JOANA FEBRER REGIDORES DE FESTES

Núria i Marc, 2n A

Bon dia ,nosaltres som en Marc i na Núria alumnes de 2n ESO de l’IES Biel Marti,i et venim a fer una entrevista sobre la teva feina perquè estem treballant en una revista de l’institut.

-On i que vas estudiar?
Jo vaig estudiar magisteri a la universitat autònoma de Barcelona.

-Eres mestre a l’escola CEIP Castell de Sant Àgueda,has treballat a una altre escola?
Si, vaig fer 9 anys de feina a una escola de Barcelona i 6 anys a Sant Clona de Cervelló, també a Barcelona. Desprès vaig venir a Menorca l’any 86 i vaig fer 3 anys de feina al Ciutadella al CP. Pere Cases noves i i al 89 vaig venir a Ferreries a s’escola de Sant Àgueda. I quan feia 25 anys que era mestra a
Santa Àgueda em vaig jubilar.

-Vas tenir alguna altra feina?
Jo abans de anar-me’n a Barcelona a estudiar havia fet de venedora. Ma mare i mon pare tenien una botiga de queviures i jo hi despatxava. Mentrestant jo feia Batxiller i com que encara no hi havia s’ institut a Ferreries, jo els capvespres anava a Maó, però clar com que jo feia feina,vaig acabar mes tard.
En lloc d’acabar als 18 anys, el vaig acabar a als 20.

-Quan vas començar a formar part de l’ajuntament?
Vaig començar a formar-hi part a partir del 2007. I hi faré fins al 2019 de moment.

-T’agrada formar part de l’ajuntament?
Trob que és molt interessant i important que molta gent de Ferreries en formi part, perquè quan en formes
part has de solucionar problemes dia a dia o organitzar activitats.

-Quins són els teus càrrecs? T’agraden?
Sóc regidora de festes, tant de Sant Bartomeu com les de Nadal i també de serveis socials que tracta
d’ajudar les persones que ho necessiten on participen entitats com Creu Roja.

-Vosaltres organitzau la majoria d’activitats de Ferreries, quines són les més importants?
Com que a Ferreries hi ha moltes entitats, totes les entitats organitzen activitats i l’ajuntament allò que fa és ajudar-les. L’ajuntament també n’organitza i les que més m’agraden són ses de Sant Bartomeu i sa de reis que també està molt bé.

-Essent la regidora de festes, com les vius?
Les visc intensament, amb il·lusió però també amb nervis. I sobretot em preocup que tot estigui ben
organitzat.

-Has vingut a l’institut de Ferreries? Què hi has vingut a fer?
Quan van obrir s’institut vaig anar a veure’l. Fa dos anys, quan van començar a preparar el projecte d’ona en ona, ses mestres de castellà me van cridar per si volia anar a explicar perquè trobava que hi hagués una revista de poble.

-Què opines de l’intitut?
Crec que és important que hi hagi un institut a aquest poble. A Mercadal, que hi ha tants o més habitants que aquí i no en té.  Jo crec que és molt polit poder fer ESO i Batxillerat aquí i que també vengui gent de fora.

-Què és el que més t’agrada de Ferreries?
Tota la gent que hi viu. Aquí hi ha moltes activitats i molta gent que hi participa i crec que açò és molt
important.

I crec que el més important és poder anar per tot a peu. Poder anar a sa plaça i trobar els fillets que juguen
amb tranquil·litat, m’encanta.

Moltes gracies, ens ha agradat molt.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *