ELS TRES REIS MAGS I EL PARE NOEL

Els reis mags i el pare Noel porten regals a tota la gent

Lara, Ruby, Marta

Ferreries

A la nostra secció d’opinió hem volgut parlar del Pare Noel i els tres Reis Mags. La majoria de persones d’Espanya o celebren els Reis i el Pare Noel o pensen que el Pare Noel és una cosa molt anglesa i només fan els Reis. Nosaltres pensam que hi ha dret a opinar allò que cada un vulgui.

Els nostre grup ha triat aquesta notícia d’opinió perquè ara que el Nadal ja ha passat i ens feia il·lusió parlar d’això perquè aquestes festivitats són molt especials per a tots i cada un dels espanyols i altres persones del món. La majoria de gent espanyola només celebra els Reis Mags perquè és típic d’Espanya, així que el Pare Noel el fan, o les persones que tenen algun familiar de fora.

Com que nosaltres sabem que hi pot haver coses positives o negatives. Per exemple, quan els pares et diuen que els Reis i totes les coses com el Pare Noel i el ”Ratonzito Pérez” la infància es destrueix quasi  per complet, perquè ja no tens la mateixa sensació de quan eres un fillet innocent.

La part bona és que mentre no ho saps pots tenir més il·lusió i ganes que arribi el nadal no com ara que la gent adolescent que només vol el Nadal per poder tenir vacances (que no ens sembla malament) però és més divertit pensar que venen els Reis o el Pare Noel, però cada un pot pensar o sentir algunes coses diferents, el fet és que no hi ha ningú a qui no li agradin els regals.

     

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *