El Nom De La Rosa

Es una pel·lícula que està basada en el llibre del mateix nom, i està basada en el pensament de l’Edat Mitjana. Es una novel·la escrita per Umberto Eco, el llibre es va publicar l’any 1980 i la pel·lícula la van estrenar l’any 1986. El Nom de la Rosa tracta d’un frare franciscà anomenat Guillem de Baskerville i el seu ajudant Adso, que es dirigeixen a una abadia per accedir a un debat entre els delegats del papa i els representants de l’emperador Ludovic IV de Baviera per discutir sobre una nova branca de l’ordre franciscà. Mentre són allà succseixen una sèrie de crims, i Guillem i Adso intenten descobrir el culpable.
Per una banda trobam que aquesta pel·lícula mostra com eren aquells temps, què feien i com ho feien. És una pel·lícula entretinguda, però necessites estar atent a l’hora de veure-la perquè si no hi estàs o estàs fent alguna altra cosa mentres la mires, és bastant difícil d’entendre.
Per l’altre banda la pel·lícula és molt antiga, per tant no es veu molt bé, ja que està feta a l’any 1986. La pel·lícula no es el mateix que el llibre. És una adaptació.
La nostra conclusió és que el llibre és que es tracta d’una pel·lícula que està bé perquè aprens molt dels anys passats i per veure com era la vida en una abadia de l’Edat Mitjana.

Laura, Felip i Ismael 2nA

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *