DUES FINALS EN 10 DIES

En qüestió de 10 dies en concret dia  16 i 26 de maig hi ha dues finals, la de l’Europa League i la de la Champions. L’Europa League es disputarà a Lyon la jugaran l’Atletico de Madrid i el Marsella. La Champions  es disputarà a Kiev i serà jugada pel Real Madrid i el Liverpool.

En cada final hi ha 1 equip espanyol i els dos són de Madrid.

El Madrid després d’haver aconseguit classificar-se contra vuit equips i haver passat 3 rondes són a la final contra el Liverpool el qual ha passat pel mateix que el Madrid però amb diferents equips. És la tercera final a la Champions consecutiva i si la guanyen serà la seva tretzena Champions. Es un dels duos amb més Champions del mon.

L’Atlético de Madrid després d’haver-se classificat a la final de l’Europa League està a un sol partit de guanyar l’Europa  League, el qual és contra el Marsella que té les mateixes possibilitats de guanyar que l’Atlético. La final es juga a Lyon. L’Atlético de Madrid en un principi jugara la Champions però com a fase de grups van quedar tercers van anar directe a l’Europa League.

Hem fet unes esquesta, als alumnes i professors i en conclusió majoritàriament tota la gent és del Barça o del Madrid encara que la majoria és del Barça, quasi tota la gent és aficionada al futbol encara que el pensament de qui guanyara la Champions està molt molt igualat i qui guanyarà l’Eropa League en general es pensa que l’Atlético de Madrid. En general la gent prefereix mirar el futbol en directe encara que hi ha gent que no. A la pregunta si creuen que la societat dona massa importància al futbol tots menys un  han respost que si a la de si, i a la de si. El futbol ,s un esport d’homes quasi tots han respost que no.

 

Sergi Rotger, Alberto, Unai

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *