“EL MILLOR PREMI ÉS COMPARTIR-LO”

Xavi Florit, Karen Cedeño i Georgina Garcia.

El primer anunci de la loteria de Nadal va ser l’any 1998 protagonitzada “per el calb de Nadal”. Aquell any la loteria va caure a la província de Navarra.

El calb de Nadal va ser protagonitzada per l’actor britànic Elvie Arrindel. Va fer 9 anys d’anuncis, del 1998 fins al 2006.

Hi ha diferents premis en la loteria. Hi ha vuit cinquens premis de 60.000 euros, dos quarts premis de 200.000 euros, un tercer premi de 500.000 euros, un segon premi de 1.250.000 euros i el primer premi “La Grossa de Nadal” de 4.000.000 euros. El nombre guanyador d’aquest any ha estat el 03347.

 

L’anunci d’aquest any ha estat dirigida per en Javier Ruiz Caldera. El títol d’aquest curtmetratge nadalenc s’anomena “22 una altra vegada”. Aquest any l’anunci ha anat d’un senyor que s’aixeca i va al bar que va cada dia, i allà toca “La Grossa”. Al dia següent es desperta i resulta que és el mateix dia, i açó passa cada dia i va guanyant “La Grossa”, fins que un dia es troba a una senyora que té al seu pare ingressat a l’hospital, la senyora no tenia cap dècim i el senyor la va voler ajudar i va compartir el dècim amb ella. Va tornar a tocar com cada dia, la dona està molt contenta, perquè així podria pagar els medicaments del seu pare i al dia següent quan es desperta es dia 23, el dia ha avançat, perquè ha compartit el premi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *