INTENT D’ASSASSINAT A MENORCA (CIUTADELLA)

Irati Allika, Adrián Gomila i Sofia Lopez.

La passada setmana a Ciutadella, va haver un intent d’assassinat.Un fet poc vist a l’illa de Menorca, ja que aquí no es viuen aquests tipus de coses. La població menorquina ha impactat més que la d’un altre lloc perquè fora passen molt més que aquí.

A Menorca hi ha molts pocs casos d’intents d’assassinat però el maltracte i la violació és dins de la nostra societat.

Com em dit antes, la passada setmana, a Ciutadella hi va haver un cas impactant de violència de gènere.

 

Cap a les 6:30h l’exdona del maltratador, va anar cap a la seva feina i va veure en perill, quan va veure el seu exmarit que li va clavar un ganivet de cuina de 20cm a la cuixa i li va causar grans danys ja que li va clavar diverses vegades, i ell es va intentar suicidar tallant-se, les venes. Aquest fet hagués pogut haver acabat pitjor, si no hagués estat pel veí de la dona, ja que va anar cap a l’agressor i li va tirar el ganivet a terra. Dies abans, ja havia estat amenaçada, es sospita que aquest fet hagi estat consequència de la gelosia, que la dona s’ajuntés amb altres homes.

 

Després del fet, els veïns varen translladar al Canal Salat i allà es va obrir el cas de Violència de gènere. La policia va translladar l’agressor a disposició judicial. El jutge va decidir, enviar l’agressor a presó provisional. Esperem que torni a passar un altre cas com aquest.

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *