VAGA INDEFINIDA DE TAXIS A BARCELONA

Mer, Marina i Judit

Parlarem sobre una vaga que van iniciar els taxistes a Barcelona. Ens agradaria comentar i opinar sobre aquest tema, ja què és una qüestió interessant i mes o menys actual.

La vaga es va iniciar dia 20 de gener a Barcelona i es va estendre per Mataró, Sabadell i Terrassa. Aquesta és una vaga per equilibrar els guanys entre els taxis i els VTC, que son un sistema de transport públic molt semblant als taxis però més barat i per això tenen moltíssima més demanda. Els taxistes i els VTC to tenen bona relació perquè als VTC el govern no els hi cobra els mateixos impostos i a mes tenen moltes menys responsabilitats

A Madrid, Barcelona i Sevilla els taxis es queixen del conflicte amb els VTC. Al final els taxistes van aconseguir equilibrar els guanys i ara hi ha més o menys la mateixa demanda entre uns i altres.

Nosaltres opinem que està bé que vulguin que el benefici sigui repartit d’una manera equilibrada perquè és molt injust que els taxistes es quedin pràcticament sense feina, també necessiten tenir diners per poder viure!

Resultat d'imatges de taxis barcelona

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *